Siirry sisältöön

Lyhdyt

Kaikki lyhtymme valmistetaan käsityönä omalla pajallamme Porissa. Valmistukseen käytetään 1mm vahvuista teräslevyä, jolloin lopullisesta tuotteesta saadaan hyvin vahvarakenteinen. Lyhdyt käsitellään korroosion varalta sinkitsemällä ja jauhemaalamalla. Tämä käsittely takaa lyhdyille pitkän käyttöiän. Jauhemaalaus on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä siinä ei käytetä lainkaan liuottimia. Tämän lisäksi maalauksessa tuotteen ohi menevä jauhe voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää​ jolloin jätteen määrä vähenee.

Kaikissa lyhdyissä on lisäksi irrotettavat lasit, jotka voit ostaa myös erikseen. Mikäli jostain syystä lasi rikkoutuu, ei sinun tarvitse uusia koko lyhtyä vaan saat nauttia lyhdystäsi myös jatkossa. Lasien vaihtomahdollisuus sekä lyhtyjen pitkä käyttöikä lisäävät myös omalta osaltaan lyhtyjemme ympäristöystävällisyyttä.

Asiakaspalautteita:

Koluttiin kaupat,nettisivut ym.ym. sit käytiin kipinästä ja vot nyt on LYHTY ,ei tutise,on kunnon saranat kannessa! Eikä tarvi ensi syksynä mennä lyhtykaupoille taitaa kestää isältä pojalle!!

”Kiitos nopeasta toimituksesta. Lyhty on hyvää työtä ja kaunis. ”

Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0